F apartment apartment, PRISHTINE

The purpose of the project intervention, is the apartment of a newly built complex located in Prishtina. By analyzing the requirements and lifestyle of the client, our idea was to maximize the open living space and make an open kitchen. In the space of the apartment, there is an entrance zone with a hall and a wardrobe, a living room, an open kitchen with a dining room with balcony, a bathroom, two separate children’s room, a bedroom area and a toilet.

The apartment has been designed functionally with a blend of modern spirit, which adjoins by some classic details, a trend of 2017 interior design. Whereas chrome could seem cold and clinical and gold gives the impression ‘a bit of bling’, copper provided a warming, sophisticated glow that could be easily incorporated into interior schemes to add an element of understated, cool lux. We mixed copper with vivid block color and contrasting materials such as wood and smoked glass to create a variety of luxury feelings.